Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Sommerfugl i frost PDF Udskriv Email

Sylvia Day
Sommerfugl i frost
160 sider
Hr. Ferdinand

 

En roman så tilpas kort at man kan læse den på halvanden time en formiddag. Og så får man alligevel SÅ meget for pengene. Det er næsten naturstridigt i vore dage, hvor mange romaner er på mange, hundrede sider, og hvor guldet ofte synes at skulle ligge i fordybelsen.
Her ligger guldet i det korte og det fortættede, hvor der ligger så mange lag mellem og bagved linjerne, at den fortjener at blive læst igen.
Overfladisk set er det en spændende bog om erotisk besættelse, en kvinde, der har det godt som single og uventet bliver tændt af en bad boy og en lidenskab vakt til live på den for hovedpersonen mest uventede men for læseren en ganske ordinær måde.
Men inde bagved længslerne og de kødelig behov og udlevelser ligger der en masse og roder rundt, som kan oversættes direkte til meget i vores hverdag.
Hvornår opstår det uventede?
Hvornår tager vi chancen?
Hvorfor venter vi på, at Godot falder sat op imod at være proaktiv og selv tage initiativet.
På arbejdsmarkedet, i kærligheden, i venskabelige relationer.
På et tidspunkt bliver hovedpersonen af sin lidenskabelige partner, Garett, konfronteret med, at hun bruger noget som en undskyldning for at komme væk fra her-og-nuet. Bare sådan en konstatering midt mellem al mulig betagelse og sex, det siger alt om, at sex og erotik udspringer af livet, at handlingerne i erotik og sex kan overføres til rigtig meget andet i livet, og at vi er så gode til at flygte fra nuet, hvis noget forekommer uventet og farligt.
Vel en smaddererotisk og sensuel udgivelse. Som man endda kan blive lidt opstemt af. Men budskabet mellem linjerne er ikke til at tage fejl af: Livet er fyldt med chancer og risici: Tag dem.