Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Kold karantæne PDF Udskriv Email

kold-karantaene

David Koepp
Kold karantæne
316 sider
HarperCollins 

 

Så kan det næppe blive mere aktuelt. I disse tider med Coronavirus og karantæne lander på vores bord en gyser af den anden verden, en horror thriller om en smitsom, dødelig mugsvamp.
Oplægget er noget anderledes her end i virkeligheden. En mutativ organisme er for mange år blevet beseglet af en Pentagon-ekspert, idet den havde potentiale til at udrydde hele jordens befolkning.
Den har i mange år været forseglet og nedlagt i en køleboks i en underjordisk militærbunker.
Nu er organismen imidlertid ved at komme ud gennem sprækkerne, og den eneste, der  ved, hvordan man standser den, er agenten fra dengang, Roberto Diaz.
Så er der for alvor lagt op til en mission, der vil noget.
Bogen er skrevet i en sjov tone, hvor organismerne som sådan ikke er ved at brede sig, som man skulle tro, men løber afsted, ligesom små individer, og de har rigtig travlt med at slippe ud af deres årelange fangenskab.
Man tænker, at forfatteren har haft en fest med at skrive om eksploderende katte, zombie-lort, ka-bar-knive, besyttelsesdragter, SWAT-positioner, og så er det det med det ligefremme og helt tilbagelænede sprog som det særligt fede ved, og fucking Hyanda.
Og så er der lide at tænke over i bogen også. Hvorfor har regeringen bevaret svampen langt under jorden i så mange år og ikke bare ødelagt den. Regeringen er de eneste, der ved, at den findes, og hvor den findes. Og hvordan kan det være, at alarmen lige pludselig går efter 30 år. Er der nogen, der har interesse i det. Eller er det bare overgang i de elektriske systemer. . . 
Læs og bliv godt underholdt.