Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mesterlære PDF Udskriv Email

Mesterlære - Bog

Davie Jones
Mesterlære
198 sider
Trykværket

 

De basale behov kommer op til overfladen i bogen, der er en novellesamling, hvor alt handler om spillene kønnene imellem, hvis man er til magt, dominans, underkastelse, og ellers alt godt fra havet i den genre.
Pirrende porno, klassiske svirp med pisken, knæfald for herskeren er noget af det, der bringer lysterne frem på siderne, hvis man bare har det en smule latent i sig. Og tør vedkende sig den side af sig selv.
Næsetippen, der kærtegner hendes hals, han vendte hende og pressede hende med ryggen op mod ribben. Hægtede manchetterne på de øverste ringe, højest oppe.
Man kan se det for sig, og det er det, der gør bogen spændende. Intet fordækt, alt fremme i lyset, erotik lige på og hårdt, og han greb floggeren fra sengen og begyndte med svingende, roterende bevægelser at bearbejde hendes bryster skiftevis.
Så kan de ikke få det bedre serveret, og da herskeren napper hendes brystvorter til pine, ved hun, at hun skal holde smerten ud så længe som muligt for at give ham så meget nydelse som muligt ved at stimulere hende mest muligt.
Så giver hun sig og tigger og beder ham om at holde op . . . .
Kæder, karrabinhager, manchetter, fiksering, uudholdelig liderlighed, læderbælter, værktøjsborde, tiggeri om at blive taget, trækkeri i hendes hår, halve kvælninger, det hele er med.
Ikke på en vulgær måde. På en måde der fint og kært men meget direkte og illustrerende fortæller om det smukke og ophidsende spil, der kan være mellem to mennesker, som begge er grebet af erotik og magt.
Bogen er overskuelig og lækker og æggende. Man behøver ikke flere bøger for at komme i stemning. Der er masser af pik, kusse, sprøjt og orgasmer i bogen, og man kan ikke lade være med at blive revet med. Sex er jo kommet for at blive, og nærværende anmelder erkender at måtte tilbage igen og igen for at finde nøjagtigt de passager i bogen, der kan gøre en både forførende, fræk og fremkalde magt, tiggeri, tærsk i sengen, villighed, den stille og sagte fonedrelse.