Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

USA - Kampen om magten fra Washington til Trump PDF Udskriv Email

usa - kampen om magten fra washington til trump - bog

Niels Bjerre-Poulsen
USA - Kampen om magten fra Washington til Trump
192 sider
Ræsons Perspektiver

 

 Man kan undre sig og ærgre sig lidt over, at forsiden er solgt på populisme. Bogen hedder kampen om magten fra Washington til Trump. Og på forsiden er der så udelukkende Trump.  Først når man vender bogen, ser man et maleri af gamle dages regering.

Underligt.
Herudover handler bogens første 60 sider om USAs tilblivelse og politiske historieog indretning som sådan. Resten handler om Trump.

Hvorfor bogens redaktører ikke har grebet ind og sagt til forsidelay-outeren, at enten handler den bog her om Amerika eller også om Trump. det må vist være en gåde.

Men det er ikke helt klædeligt. Vi ved altså godt, hvordan Trump ser ud.
I bogen finder vi så en llang række fine eksempler fra den yderst vidende og kapacitative  Niels Bjerre-Poulsen med sine sædvanlige meget nuancerede og informative oplysninger og insiderviden, f.eks. om, hvordan Trump tilfældigt fandt på vendingen Drain the Swamp. Og også historien om hvordan den såkaldte afløser for Obamacare i virkeligheden blot var en skattelettelse, der kom de rige til gode.
For yndere af bagsidehistorier om insidehistorier om Trump og hans kreds, er her tale om fine anekdoter fra de første seks år af det bekendtskab, vi indtil nu har haft med den amerikanske præsident - som kandidat og præsident. Herudover kommer Niels Bjerre-Poulsen også fint ind på analyser af Vietnamkrigen, våbenkapløbet, mistilliden til amerikanske regeringer, Tea Party-aktiviteterne og mange internationale perspektiver.
Forfatteren er fantastisk til at formidle. Indholdet er der intet galt med. Bogen bliver bare solgt på lidt forkerte præmisser.