Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

De tre paver PDF Udskriv Email

de tre paver - bog

Thomas Rydahl
De tre paver
564 sider
Politikens Forlag

At handlingen foregår på de kanariske øer, der er kendt af, tør man vist roligt sige, den brede læserskare, det gør ikke bogen mindre interessant. Thomas Rydahl har da også været på rigtig god research og har så naturligvis tilladt sig at tilsætte egen vinkel og egen idérigdom, der nøjagtigt passer ind i handlingen.
Lad det være sagt med det samme: Bogen er kolossalt spændende og understreger, at forfatteren er en af vores helt store indenfor spændingslittereatur. Det mere end anede vi naturligvis i de to foregående bøger i trilogien om Erhard. Og denne gang dækkes målet så af med et pletskud.
Udover det afsindigt spændende i, at hele øgruppen mod syd, hvor danskerne så ofte kommer, er styret af mafiagrupperinger som De Tre Paver a la de Gama, så giver den os også noget at tænke over. Nemlig om hvor let det måske kan være for politikere at operere, ved at sælge fiskekvoter til EU for på den måde at slippe for at tage imod flygtninge, men også hvordan det at være nødt til at ofre sig for noget; det er det, der på sigt giver næring i livet, og hvis lommer, man dybest set betaler til, næste gang man bestiller en charterferie til de kanariske øer.
Vi kan indvende, at Thomas Rydahl som andre forfattere før ham er hoppet med på vognen om at lade en forfatter være en af bogens hovedpersoner. Man får altid en mistanke om, at forfatterne skriver lovlig meget af sig selv ind i romanen, og så kan diskussionen begynde om, hvorvidt det gør noget eller ej.
Bogen har mange eksotiske lokationer med, fra Madrid, over Santiago de Compostela  til Bruxelles og Menorca.
Det er med til at give bogen et præg af internationalitet, og det kan vi godt lide i spændingsromaner, for det er sådan, mafiaen opererer.
En bog der på en og samme tid er en udgivelse, man sluger, og som man så også kan lide at dvæle ved, fordi personerne alle virker så ægte og naturtro og autentiske. 
Og så er Las Dunas, sandbjergene på Gran Canaria, og sandstormene mod syd også med og er med til at give det hele et meget fint bagtæppe.