Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Min mands elskerinde PDF Udskriv Email

min mands elskerinde - bog

Sara Bouchet
Min mands elskerinde
400 sider
Politikens Forlag


Sara Bouchet kunne være blevet en fantastisk krimi- og thrillerforfatter. Den detajlerigdom, hun lægger for dagen, den opfindsomhed, den nidkære jagt på en form for gerningsmand, i dette tilfælde en potentiel elskerinde, det er lige noget for krimi- og thrillerelskere.
Bravo for alt hvad bogen indeholder af den slags.
Nu er det, som om hun vil sprede sig over en hel del forskellige felter. Søgen i sig selv, opridse etiske dilemmaer OG finde på udi thrillergenren. Det sidste er hun afgjort god til.
Det kan være en mission i at lade en psykologisk thriller brede sig over forskellige felter. Men det skal gøres uden, at spændingen tabes undervejs. For så står læseren af.
I Min mands Elskerinde  sker der ikke noget ved, at man springer en side eller to over hist og her, når hovedpersonen efter at have endevendt et lokale for "beviser" går på opdagelse i sig selv og sin fortid og sit forhold til sin mor sin datter. Og det er et problem, når en forfatter ikke formår at fastholde læseren fra første til sidste side.
Bogen handler om Susanne, der mister sin ægtemand, Karl, som hun har været gift med i 30 år. Hun får nys om, at han har haft en elskerinde. Det bliver herefter en sand besættelse for hende, næsten stalker-agtigt, at opklare, hvem det var, og hvad vedkommende kunne give Karl, som Susanne ikke kunne, og omvendt. Det er fascinerende og vedkommende at følge, hvordan hun forfølger sporene i sommerhusområder, via banker, til kaffeautomater og cafeer for med hjertebankende ihærdighed at få opklaret sagen. Her kommer vi i kontakt med, hvad vi selv ville kunne finde på, og hvor langt vi selv ville gå for at opklare noget, der bare var SÅ vigtigt for os. Det er for Susanne nærmest livet om at gøre. Man kunne i tanken overveje, om det ikke ville være sundere bare at give slip på det hele og så komme videre. Ville vi selv kunne det? Her giver romanen os noget at tænke over. Det kunne være, til vi engang selv står i et dilemma af dimensioner.
Romanen er på den måde en psykologisk mind-basker. Men den taber lidt af pusten undervejs, fordi forfatteren blander forskellige genrer for meget sammen. Er det hendes stil, ja så er det jo sådan. Det gør ikke bogen dårlig. Men den kunne være strammet op.