Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Længsel PDF Udskriv Email

længsel - roman - bog

Tracey Garvis Graves
Længsel
312 sider
Turbulenz

 

En spændende skrevet bog om et ægteskab, der bliver piftet op af en 3. part. Et lille trekantsdrama der handler om Chris og Claire, der er ved at glide fra hinanden, idet han arbejder konstant, og hun føler sig forsømt. Så bliver hun gode venner med en politibetjent, som giver hende platonisk meget af det, hun savner i sit ægteskab. Forholdene udvikler sig og med overraskelser undervejs når Claire frem til en erkendelse af, at . . . ja læs bogen.
Den er ualmindeligt spændende skrevet, ingen pladderromantik eller stjernedrys undervejs men en realistisk bearbejdning, næsten terapeutisk, af et forhold, der er ved at gå i stykker på grund af mangel på penge, arbejde, manglende empati osv. osv.
Forfatteren veksler fint mellem hovedpersonernes tankesæt, omend man kunne have ønsket sig større og bredere nuancer i de enkeltes måder at reagere på og beskrive sig selv på.
Men en god bog at slappe af på samtidig med, at den giver os stof til eftertanke omkring det at have noget kørende ved siden af ægteskabet . . .