Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Skjult identitet PDF Udskriv Email

skjult identitet - bog

Lee Child
Skjult identitet
461 sider
Jentas

 

Som det plejer at være med Lee Childs bøger, levendegør han sine personer så meget, at man næsten føler, man er i samme rum som eksempelvis Hook Hobie, der sidder på 88. sal og tænker og er stolt af ikke at være stivsindet og ændre mening. Og så følger en lang, personlig beskrivelse af Hobie, så vi forstår ham, ved hvem han er, hvordan han tænker, og hvordan han ser verden. Som læser får man også indsigt i, hvordan det i primitive samfund er begyndt med tuskhandel, og så går de videre til pengeøkonomi.
Vi lærer som læser også noget om nødvendigheden af at være fleksibel og bøjelig for at nå det, man gerne vil, og hvordan man - typisk for store personligheder - har en traumatisk fortid med sig, før man bliver stor indenfor sit felt.
Bogen er knagende godt skrevet. man bliver grebet med det samme, ingen lange optakter; ind i spændingsfeltet og farerne og personligheden med det samme. Så kan man ikke forlange mere af en thriller, der fastholder spændingen og de elegante personlighed-beskrivelser fra start til slut.
Vi kommer noget omkring i verden, og også bagud i historien til Koreakrigen og 2. verdenskrig, hvilket bliver sat fint i relief omkring bogens øvrig fart og tempo.