Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hoveddamens nabohjælp PDF Udskriv Email

hoveddamens nabohjælp - bog

 

Iben Danielsen
Hovedamens nabohjælp
174 sider
Hovedland

Udkommer 30. august.

En virkelig skæg bog, der spidder vores syn på fysisk handicappede såvel som folk fra systemet og anderledes tænkende mennesker.
Hovedpersonen er Runa. Hun har været ude for en ulykke og nu befinder sig i kørestol, hvor hun med en skarphed, sarkasme og et perfekt menneskesyn drøner rundt og passer sig selv. Helt kan hun dog ikke helt passe sig selv. For hun opdager, at der sker ting og sager inde i naboens hus. Hvad der sker, får vi ikke at vide, før til sidst i bogen. Undervejs har Runa så med sin facon og direkthed brutalt og ufatteligt charmerende udsat andre i og udenfor systemet for ironi, sarkasme og spydigheder i en grad, så man som læser må le højt og forstår, at forfatteren må have haft en fest med at finde på.
Fantasien fejler ikke noget, og erfaringen har hun opbygget gennem år i arbejdet som journalist og med godt kendskab til det sociale område.
En herlig bog der fortæller os rigtig meget om handicappedes hverdag. Varmen og kærligheden til disse mennesker forplanter sig på forunderlig vis hos læseren. Og når man lægger bogen fra sig, har man indtryk af, at man har et vist kendskab til den befolkningsgruppe og den humor og højtråbenhed, de gør brug af for at leve og overleve.