Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Er dette himlen PDF Udskriv Email

er dette himlen - bog

Nils Jacob Rey Henningsen
Er dette himlen
467 sider
Trykværket

En meget spændende måde at  opbygge en roman på. Ofte kan det specielt indenfor thriller- og krimigenren være svært i murstensromaner at holde tungen lige i munden og bevare overblikket. Hvornår sker hvad, hvem er hvem, hvornår var det nu lige, at . . .
Sådan er det ikke her.
Bogen er delt op i velfungerende overskrifter, der alle hver for sig har antydninger af krimi, spion, nu sker der noget, thriller eller i hvert fald en smule anløbent over sig.
Odins kælder, resultatet af obduktionen, Hox i Euro News, I byen med Freia, byrådsmødet, bestyrelsen, pressen taler om Stefanies ide, Agenten fra Etisk Råd, viceborgmesteren, resultatet fra IT-efterforskning, IT-planen, Gennembrud osv. osv.
Små, delikate detaljer i hvert afsnit, der gør den uendeligt læservenlig.
Befriende må vi sige.
En biolog findes myrdet i sit hjem. Han har forbindelse til højreradikale kredse. Derfor sender man en spion ind i de højrenationales rækker. Men da han også har været ansat i verdens største medicinalgigant, så begynder sagen at blive kompliceret. Og så er det, at handlingen tager rigtig fart.
Der er skjulte budskaber til det nuværende EU-setup i form af Europas opdigtede hovedstad, Union City, der er centrum for kontinentets aktiviteter og centralt styrer den fremadstormende bioteknologi, og som også lægger plads til, at tre firmaer har vokset sig gigantiske.
Så bogen er fyldt med god underholdning, fin beskrivelse af storpolitik, de sædvanlige stænk af drama, journalistik, databaser, suspekte forretningsfolk og storindkøb af aktier hos BioCom . . .
Nils Jacob Rey Henningsen skriver rigtig godt, handlingen er godt bygget op, plotsene er gode. Man føler sig ganske enkelt godt underholdt.