Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Elsker elsker ikke PDF Udskriv Email

elsker, elsker ikke - bog

Jennifer Weiner
Elsker elsker ikke
384 sider
Turbulenz

 

Uha, er man til kærlighedsromaner, så er en her, som man ikke sådan lige glemmer. Velskrevet, godt bygget op og med en meget bred vifte af følelser og tanker, der bærer en livet igennem, og som menneskeheden konstant er omgivet af. En tårerperser vil nogen sige, men man skal så huske på, at tårerperseri er gjort af et stof, som er substansen i det alment menneskelige og ganske universelle.
Kort fortalt handler historien om to børn, der mødes og skilles for senere at mødes og skilles og igen mange år senere at mødes og SÅ finde ud af, om det er her, kærligheden skal bære igennem.
Den ene part vokser op i en privligeret forstad i Florida, den anden er fattig arbejderdreng.
Modsætninger mødes meget tidligt i livet.
Skal livet også ende med to modsætninger.
Det er som om, at forfatteren lykkes med at binde nogle af læserens egne ender fra fortiden sammen og anskue verdens kompleksitet på en ny måde. Man fornemmer, at budskabet i bogen ikke blot er, hvorvidt to forskellige mennesker mødes i et stort, endeligt favntag, men at give os designer til, hvordan man i hvert fald har muligheden for at vælge noget helt modsat til eller fra.
Forfatteren lykkes videre med rigtig godt at få beskrevet karakterer og situationer, så de bliver tilpas nuancerede til, at man kan sige både for og imod alt muligt. Noget man vist ikke lige havde set komme.