Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Jagten på El Chapo PDF Udskriv Email

Jagten PÃ¥ El Chapo - Bog

 

Andrew Hogan og Douglas Century
Jagten på El Chapo
319 sider

Harper Collins

 

En rigtig røverroman om jagten på narkobaronen El Chapo. Det er spændende at læse om, hvordan Andrew Hogan som helt ny i jobbet som specialagent for Drug Enforcement Administration ved et tilfælde kommer på sporet af en af verdens helt store forbrydere.  Bogen fokuserer meget på samspillet mellem amerikansk og mexicansk politi men har også en tendens til at glorificere Andrew Hogan vel meget. Jeg gjorde dit, jeg gjorde dat, og tilsidst gik jeg ind til El Chapo og sagde sådan og sådan og spurgte ham om sådan og sådan.
Sproget kan virke noget ensformigt, men er man til kriminallitteratur med verdensscenen i fokus, så er det da spændende nok  at læse om Douglas-tunnelen i Arizona, der sikkert har kostet smuglerne millioner at bygge, og som startede i et hus i byen Aqua Prieta i Sonora og sluttede 100 meter væk i en lagerhal i Douglas.
James-Bond-tunnelen, som mange kalder den, og hvor man kun kulle tilgå den ved at tænde for en udendørs vandhane, der så løfter et billardbord gennem hydrauliske systemer - og afdækker tunnelen.
Det er spændinger som disse, historier som disse, der giver bogen pondus.