Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hvad end der tænder dig PDF Udskriv Email

Hvad end der tænder dig (HC): Hvad end der tænder dig.

 

Erotisk antologi album, skrevet af Thomas Schrøder og tegnet af Sleejure, Peder Riis, Ingvild Marie Methi, Simon P, EGO og Maria Petersen
Udgivet af High Heels Society 2019
Mange andre udgivelser her: 
https://nummer9.dk/tag/high-heels-society/

og du kan også finde forlaget på

 https://www.facebook.com/Forlaget-High-Heels-Society-1745457579017711/

 

 

Der er skrevet mange, kloge bøger om sex-fantasier. Med alle syn fra skammeligt til helt naturligt. Nogle udlever dem i smug, andre undertrykker dem, og igen andre fumler bag hylderne på det nærmeste bibliotek for at finde litteratur, der indikerer, hvad andre gør.
Den her fine tegneserie går spot on og er med til at legalisere fantasiernes verden. De små, uskyldige, til de store, der godt kan gøre av.
Tilsat frydefuldhed og glæde. 
I store, flotte og meget direkte streger går vi til den og får lov til at være med hende, der tænder på at blive taget, ham der synes, det er lækkert at forberede sex-partneren med glidecreme, parret der nyder at forhale sex-akten mod fælles eksplosion, folk der ønsker at komme med på gang-bangs i en beskyttet verden, de der ønsker at tage pigen i begge húller osv. osv.
Her er smæk for skillingen, vilde brøl, gode scener med bondage og fine streger af det, som det hele handler om. 
Og så er der naturligvis det vilde ved det, at efter endt læsning, ja så kører ens fantasi videre og videre og videre. Måske endda den lukker op for nogle rum inde i os selv, vi ikke anede, vi havde, som må afprøves, og som derfor kan være med til at give en et mere tilfredsstillende og holistisk (sex)liv.
Hurra for den her slags tegneserier, hvor alt er ok, både med og uden pisk, og hvor det meget direkte kønsliv bliver krydret med pirrende samtaler venner og veninder imellem, som ægger og lægger op til den videre leg.