Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Den franske gartner PDF Udskriv Email

Den Franske Gartner - Bog

 

Santa Montefiore
Den franske gartner
416 sider
Turbulenz

 

Med fire årstider personificerer Santa Montefiore denne gang et menneskeliv som sådan.  En rigtig romantisk historie med masser af regnbuer, solnedgange og kærlighed. Picnic i det grønne, riderlighed, ædelhed, ja vi kan ikke forlange mere, hvis vi er sådan lidt til det old-fashioned, gentlemanagtige old school. Der er også stille dramaer i bogen, forstået således at den største romance i bogen er et resultat af utroskab, Holder den? Ja, det vil jo så vise sig. Skal man bruge livet og dets mange fristelser og muligheder for romancer, mens man kan, eller skal man opføre sig pænt på dydens smalle sti??Så er der den mystik i bogen, der lægger op til hektisk og forbudt kærlighed: Et sommerhus med en hemmelighed. En mystisk franskmand. En forsømt have.
Er man til kærlighedsromaner med lette dramaer og fine optakter, så er der godt stof at hente i bogen her.
Og så er der urkraft at hente i bogen, der på overfladen handler om en familie, som flytter ind på et landsted med en meget smuk have. Og så begynder ulykkerne fra fortiden ellers at vælte ind over dem. Pludselig står der en gartner på dørtærsklen og har mulighederne, ånden, visdommen, sådan ser det ud, til at helbrede sårene fra familiens fortid.
Om det så lykkes, det er der god grund til at læse videre om i bogen, som let kan oversættes til ens eget liv. Er alt så godt, som det ser ud til at være. Er redningen så god, som den ser ud til at være.
Der er mange metaforer at fange i Santa Montefiores nye bog på dansk.
Vi har tidligere positivt anmeldt en bog af samme forfatter på http://www.bogsyn.dk/index.php/litteratur/1392-fyrtarnets-hemmeligheder.html