Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Vilde dyr PDF Udskriv Email

Vilde dyr
 
 
Gin Philips
Vilde dyr
260 sider
Hr. Ferdinand
 
For mange år tilbage læste vi thrilleren, gyseren af gyserkongen Stephen King Dræberhunden Cujo, hvor tid og sanser bliver til ét, og det er umuligt at slippe bogen, fordi det hele så ægte og her- og nuagtigt. Samme up-tempo er spændingsromanen her skrevet med, i dette tilfælde dog med tiden som faktor. 16,55,  17.42, 18. 17, 6.28. Vigtige unkter i thrillerens handling, hvor man som læser mange gange sidder ude på kanten af stolen med nerverne uden på tøjet og spørger, jamen hvad sker der nu.
Handlingen udspiller sig i en psykologisk have hvor Joan kommer hver dag med sin fire-årige søn. Hun glemmer tid og sted, og lige pludselig bliver hun fanget i zoo.
Man kan sagtens forestille sig scenen for  et meget dramatisk forløb. En zoo ved lukketid, vilde dyr, en mor alene med sit barn, skuddræbte folk, tomme indhegninger. Hvad gør man for, at ungen skal tie stille, når det nu har behov for at sige noget, er sultent bange.
Hvor langt vil man gå som menneske for at overleve. Og hvordan overlever man i det hele taget under pressede forhold?
Det kommer forfatteren med nogle bud på og her flot, flot pakket ind i en thriller, der ikke vil tillade så meget som at blive forstyrret af en færdig tørretumbler, der står og bipper.
Man er ganske enkelt nødt til at læse næste side og næste og næste - inden man dør af spænding.
En uhyre velskrevet og også let læst thriller, gyser vil vi kalde den.