Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Søsteren PDF Udskriv Email


 Søsteren
 
 
Kjell Ola Dahl
Søsteren
366 sider
Modtryk
 
Det er rart med korte kapitler i en krimi. Så er der tid til at tænke lidt over tingene, hvis der ellers er noget at tænke over. Og det er der, sådan rent samfunds-, udviklings- og socialt mæssigt i denne nye, spændende ting fra Kjell Ola Dahl.  
Dels om hvordan man behandler hinanden som mennesker, og også en hel del om flygtningesituationen.
I bogen her, der i forklædning åbner tråde tilbage til Scandinavian Star-katastrofen, har Frank Frölich sagt sit job op i politiet, bliver privatdetektiv i et forsikringsselskab, møder Matilde og forelsker sig hovdkuls.
Bogen er den syvende i serien om Frølich og Gunnarstranda. Matilde får ham til at tage et job på et asylcenter, hvor han skal finde en forsvunden flygtning, hvorefter der dukker en forfatter op med 20.000 kroner for at få ham til at stoppe efterforskningen.
Hvorfor det og hvorfor bliver forfatteren myrder?
Holder man af krimi, vil man anse bogen for ok underholdning men så heller ikke mere. Hertil er plots og delplots ikke overraskende nok. Til gengæld er det en behagelig form for opsætning af bogen, som man vil nyde over mange aftener eller blot komme dem igennem i en fart i ét hug.