Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Millionæren fra Singapore PDF Udskriv Email


 Millionæren fra Singapore
 
Kevin Kwan
Millionæren fra Singapore
472 sider
Ferdinand


Der er masser af romantik og jetset-life i luften i denne murstenstunge read, som oser af überclass, overskud, penge, udsyn og materialisme. Og så er der noget ironisk over den, forfatteren har garanteret siddet og skrevet den med et lunt glimt i øjet, idet Napoleon Bonaparte er med ind over med et citat, der er en omhyggelig stamtavle med over Young, T´sien og Shang-klanen, der er masser af intellektuelle færdigheder og oversættelser og betydning af "svære" ord, der er malaysiske slangudtryk osv osv.
Bogen er en god, stærk og for yndere af genren. Hvis man er til underholdning, der får Forsidefruerne til at ligne en skoleudflugt, så er man godt stillet i den her  fortælling om Rachel, der pladask falder for Nicholas, der er en af Singapores mest eftertragtede ungkarle, idet han tilhører et af verdens absolut rigeste dynastier. 
Og så spurter handlingen derudaf med alt, hvad dertil hører af smykker, flyrejser, ekstravante flyrejser, modekjoler, dolke og knivstik i ryggen, sladder - og afladshandlinger for at slippe for kedsomheden og ensomheden.
Bogen har nogle helt afsindigt for os almindelige mennesker vilde scener, hvor de ultrarige nærmest som dyr kommer op at slås for at komme til fadet på diverse sladderblade og for at komme til at bruge flest penge på diamanter.
Man må sige, at vi får et fantastisk indblik i, HVOR besværligt det må være at have så mange penge. Når historierne så ovenikøbet, ser det ud til, kan være ganske sande, idet forfatteren tidligere har arbejdet for prominente i miljøet, ja det giver bogen, der er den første af tre, det sidste, overbevisende stænk af troværdighed.
Nogle steder kan sproget virke kluntet, kejtet, og hvor man tænker, at sådan SIGER man det ikke. Men vi tror på, at sådan taler man rent faktisk visse steder i de ultrariges verden. Vi vil næste tillade os at kalde disse diaologer for dokumentaristiske vidnesbyrd.