Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Det skal føles godt PDF Udskriv Email
det skal føles godt - bog
 
Ole Henriksen
Det skal føles godt
316 sider
Politikens Forlag
 
Ole Henriksen bruger sig selv godt, både hvad angår markedsføring af sine produkter men også i forsøget på at få folk til at få det godt og helst bedre end den sidste bog.
Der er mange gode hints i hans nyeste:
Din viden er din styrke.
Tænk på alle dine succeser, når det går dårligt.
Tag ikke dig selv for seriøst.
Vær dig selv. 
 
Osv osv. Mange af rådene kræver, at man er et overskudsmenneske, kan tænke abstrakt og se på sig selv udefra og har energi nok til at grine lidt af sig selv og se på sig selv udefra.
Ellers handler bogen meget om Ole Henriksens eget liv, hvordan han fik succes, og vi er da heller ikke i tvivl om hans holdninger til f.eks. Donald Trump, hvor Ole ikke mener, man kommer ret langt med holdninger som hans. 
Det kan nok diskuteres. Trods alt er han USAs præsident.
Ole hænger også en af sine tidligere kunder ud som selvoptaget og arrogant, endda en af de kendte af slagsen, det burde han nok holde sig for dog til. Selv om mange vil mene, han har ret.
Men vil vi vide lidt om kendis-verdenen, om hvor de holder til, når de har ferie, hvor f.eks. Bill Gates  har pillet næse, og om hvor og hvornår Ole har trykket på de rigtige kontakter, så er det en fin bog at læse.
Og tilsyneladende har han fra en af hans andre bøger skiftet holdning til sit hus i LA, som han overvejede på et tidspunkt at skifte ud med en lejlighed, idet huset kostede bunker af penge. 
Sådan er der så meget.