Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Det store svindelnummer PDF Udskriv Email

Carlos Trillo & Domingo R. Mandrafina
Det store svindelnummer
130 sider
Helt nyt eksemplar kan købes hos www.fynsantikvariat.dk

 

Der er altså noget vildt fascinerende over tegneserier. Hele livet igennem. Er de lavet godt, kan de i den grad mere end bøger og film påvirke sindet og få nogle følelser og billeder frem, som man ikke anede, man havde.
Fra glæde til afsky. Fra ekstase til ligegyldighed.
TegneserieKompagniet er netop udkommet med en af den slags, der vælter ud med folks rynker, seksualitet, røg, luskethed og kriminalitet, lige op i hovedet på læseren, så man bliver grebet med det samme.
Ingen overflødige streger, ingen spildtid, lige til sagen og godt med i handlingen, og er man til den slags, så får man helt sikkert nogle gode stunder.
Handlingen er på en eller anden måde underordnet og udspiller sig i et fiktivt. latinamerikansk land, hvor en tidligere betjent, naturligvis, bliver involveret i korruption, som har alle ingredienserne af magthavere, lejemordere og kvinder.
Tegneserier er interressante, fordi de har mulighed for at påvirke og levere såvel visuelt som tekst- og baggrundsmæssigt. 
I takt med at samfundet har udviklet sig, har tegneseriegenren det naturligvis også. Idag er genren mere nuanceret; alt er ikke nødvendigvis så sort og hvidt, som man ofte så det tidligere. Ofte kobler der sig historiske og dokumentariske sammenhænge ind.
Det gør, at markedet er blevet forfinet.
Og det er nu til gavn og glæde for yndere af genren, bl.a. gennem denne udgivelse.