Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Kærlig hilsen Fru Hansen PDF Udskriv Email
 
 Kærlig hilsen fru Hansen
 
Malene Kjær-Jepsen
Anne Schødts Nielsen 
Kærlig hilsen Fru Hansen
222 sider
Dansk Psykologisk Forlag
 


 
 
En bog der får en til at tænke også, selv om man egentlig ikke har kontakt til det offentlige system endsige arbejder her.
Den fortæller en masse om de kræfter, der i det offentlige system er igang for at holde hånden under medborgere, for så alligevel gang på gang, sådan ser det i hvert fald ud fra borgernes side, modarbejder dem med lange arbejdsgange, regler, papirvælde osv. osv.
Hvorfor skal det f.eks. tage tre måneder, før en velmenende direktør kan få et møde med en fra kommunen?
Og hvor fedt er det for en gruppe borgere i et mindre samfund at have skrabet penge sammen til en fælles plads, blot for at få projektet kuldsejlet af manglende byggetilladelser og udprægede regelsæt?
Sammenstødet mellem borgerne, det private og det offentlige er iøjnefaldende og har længe været det.  Vi tror ikke på, at det bliver bedre på den korte bane med denne bog. Men det er en af dem, der i bedste fald KAN medvirke til, at tanker bliver sat igang nedefra, og at græsrødder begynder at råbe op og kræve ændrede tilgange til det offentlige.
Det er prøvet før.
Og i værste fald bliver dette da også blot en bog, der sætter forkus på problemerne, og alle nikker og siger ja det er også rigtigt, det må vi se at få gjort noget ved. Og så sker der ikke noget alligevel. Måske ikke i DEN afdeling. Men ok, så kunne det jo være, at naboafdelingen har hørt om de kloge tanker på et fællesmøde. Og ser lyset.
Der er mange gode intentioner og oplæg i bogen, og kan blot én af dem bruges et sted i det offentlige og fremme alles tilfredshed, så har den været optrykket værd.