Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Jagten på frihed PDF Udskriv Email

Jagten på frihed
 
 
Wiliam Kvist
Jagten på frihed
377 sider
Story House
 
En virkelig spændende selvbiografi som har et budskab til alle der vil nå deres mål. Vi ved godt, at det koster at nå til tops. At det i det hele taget koster at få sin frihed; det meningsfyldte liv. At man så ovenikøbet skal slås med kollegernes og omverdenenes rynken på næsen og de hævede øjenbryn over kostindtag, yoga, specielle solbriller osv. osv. i forsøget på at skabe den indre ro og balance, der skal resultere i ydre præstationer; ja det er da en kamp i sig selv. Det må også have været noget af en overvindelse at få formuleret i bogen her.
Overvindelserne har da også båret frugt. En fin fin frugt. Strøet ud over siderne er der masser af guldkorn at hente, naturligvis for inkarnerede fodboldinteresserede men også for vi andre.
F.eks:
Skriv én solstrålehistorie ned hver dag. Eller: Vise ham at jeg ønsker ham det bedste, når jeg retter ham og siger noget til ham. Eller: Når jeg ser en dyr bil på gaden, tænker jeg, at jeg har prøvet at køre i noget, der er lige så fedt, og det behøver jeg ikke at stræbe efter mere. Eller: Hans indgang er gennem kroppen og ikke hjernen. Eller: Jeg må passe på mig selv og undgå at give mig fuldt ud. Eller mange, mange andre ord som man kan oversætte direkte til en masse andre issues i hverdagen med de ting, man arbejder med. Det er det, der gør bogen her virkelig flot. At Wiliam Kvist taler ud fra et holistisk synspunkt, som vi alle kan have gavn af og tage hans ord med os som redskaber.