Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Bekymringer PDF Udskriv Email

Bekymringer
 
 
Anna Kåver
Bekymringer
167 sider
Dansk Psykologisk Forlag
 
- en ualmindelig dejlig, støttende, rammende og ligefrem healende bog om de bekymringer, man har i livet. Mestendels ikke hvordan man undgår dem, for det kan man ofte slet ikke. Men hvordan man lever med dem og vender dem til noget positivt. 
Er man stresset, og har man bekymringer, så er den her bog altså rigtig god - og ikke bare god, den hjælper øjeblikkeligt, kan nærværende anmelder skrive under på. Den er på en eller anden måde direkte healende og går under huden med det samme, idet den beskriver yderst detaljeret, hvad der kan skabe bekymringer og stress. Noget man måske ikke tænker over i hverdagen, men når man får det serveret sort på hvidt, hvordan det så påvirker en langt ind i sjæl og dybde. 
Og hvordan bekymringer kan være direkte hæmmende og nærmest invaliderende for udfoldelsen af det liv, som man dybt set trænger til.
Man mærker, bogen er skrevet af et kompetent menneske udgivet på et kompetent forlag. Nogle professionelle mennesker der tager læseren ved hånden og siger, det her det er helt normalt du har det sådan du, sådan er vi rigtig mange, der har det, slap du bare af kammerat, men du kan jo lige så godt bruge dine bekymringer konstruktivt nu, du alligevel ikke kan slippe af med dem. 
Bogen kommer også ind på tankemylderet, tanke ping pong og bekymringerne over ikke at være bekymret.
Plus en masse god råd til at give sig selv modgift mod bekymringerne. F.eks. kommunikation som alternativ til det at være ensom blandt andre og bekymre sig over det.
Bogen anerkender også, at bekymringer har mange forskelige forgreninger og forklædninger og berører også de egenskaber og kvaliteter positive og negative der rækker langt ud over de umiddelbare bekymringstilstande. Såsom beskrivelse af årsagen til uvaner, mangel på selvfølelse, selvtillid, den reaktive hjerne osv osv.
Mange spændende afsnit, og ja, den kan sagtens læses af såvel brugere som behandlere.