Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hvor er stjernerne når det er lyst PDF Udskriv Email

https://imgcdn.saxo.com/_9788740047486/0x500
 
 
 
Lisbeth Lundquist
Hvor er stjernerne når det er lyst
Politikens Forlag
298 sider
 
 
Man føler nærmest, Lisbet Lundqist med vid, humor og charme sidder i samme stue som os selv og fortæller fra sit begivenhedsrige liv. Vi får et rigtig godt indtryk af, hvordan tilværelsen har formet sig for den unge Lisbet, der først i løbet af tyverne begyndte at interessere sig for, hvad hun egentlig havde nået her i livet og så begyndte at overveje sporene fremad. Det kan give inspiration til mange af vi læsere, der alt for ofte gør, hvad vi er blevet sat til, og hvad der bliver forventet af os. 
Bogen er fyldt med sigende og sjove overskrifter til hvert kapitel, nogle endda ultrakorte, så man kan snuppe bogen i småbidder. Eet kapitel eller to hver dag. Eller bare almindelig dovne-litteratur under sydens sol og palmer. James, Humkommelse, 1959, Fedterøvsøjnene, Jesper, Skolen, det er dér, jeg får kicket , 650 buddhistiske centre (historien om verdensbuddhisten Ole Nydahls besøg i Lisbets barndomshjem- og mange, mange andre sigende stunder gennem Lisbeths levned.
Overskrifterne vækker ofte nysgerrighed, idet de er dobbelttydige, og på den måde virker bogen stærk og engageret; der er tænkt på læseren og på. at der efterhånden skal en hel del til for at vække interessen for en biografi fra endnu en skuespiller.
Denne er dog en af dem, der vækker interessen. Ligegyldigt hvor man slår op, så er der noget, der får en til at trække på smilebåndet.
For selv om Lisbet som alle andre også har været ude for sorger og nedture, så giver hun vi læsere et indblik i disse historier med overblik og overskud, så man føler sig i rigtig godt selskab.