Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Odilsulven og Fenrisfærden PDF Udskriv Email

 

 

Susanne Clod Pedersen
Odinsulven
649 sider
Zara

 Bog, indbundet Fenrisfærden af Susanne Clod Pedersen

 


Susanne Clod Pedersen
Fenrisfærden
622 sider
Zara


Disse to bøger er fantastiske. Sammen og hver for sig. De udgør hver deres nummer i rækken af  Arnulf-sagaen. Man tager for alvor vikingesproget og vikingetiden til sig og tilsidesætter nutid og dagens udfordringer ved at bevæge sig tilbage i en helt anden tidslomme, der er en barsk og oprørsk del af det at være menneske og oven i hatten en del af Danmarks og Nordens fortid.

Vi får smæk for skillingen i de to bind. Handlingen er yderst spændende, nøjagtigt som den skal være, når vi taler om vikinger, blodrød, filmisk, nærværende og et godt stykke historie.
Velskrevet som bare pokker.

Vi tager bind fire. Her er Arnulf efter sin rejse til Kiev nu hjemme i Norge, hvor Hakon Jarl er trængt godt op i et hjørne af sine landsmænd, og de mægtige guder kæmper om befolkningens gunst. Arnulf bliver sendt ud på et skæbnesvanger togt til Island, hvor krigerblodet og fejderne vil flyde een gang til.

Sådan så er vi godt igang med at grave os dybt ind i historien og finde ud af, hvordan heltene og skurkene fra dengang sloges om bidderne.

Forfatteren kalder sig selv for Daneskjald; hun elsker historie og det at bibringe viden og fordums tilhørsforhold  til en verden anno 2018, der er zappet og måske ind imellem ganske forvirret over at skulle rende fra Herodes til Pilatus for at få det hele til at hænge sammen.

Hun gør det rigtig godt. Og de to bind kan på det varmeste anbefales, hvis man interesserer sig det mindste for flot brug af sproget, og hvis man gerne bruger det til på medrivende og underholdende vis at få viden om fordums storhed, fejder, nederlag og glæder.