Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Ikke død endnu PDF Udskriv Email

 
Phil Collins
Ikke død endnu
464 sider
Memoris
 

En lækkert ærlig og meget humoristisk biografi om en af musikkens store. Hvem andre  kunne på bogens bagside finde på at skrive "måske du blot er nysgerrig efter at vide mere om ham den småirrterende fyr, der blev ved med at dukke op på hitlisterne i et par årtier. God fornøjelse".
Jo, det er Phil Collins godt nok. Ham der har været en af musikscenens enfant terribler i tiden fra sine barnsben på teatret, over Genesis, live aid, alverdens musikscener, gennem venskaber med de kongelige, med The Beatles og også det misbrug, der ofte mere er reglen end undtagelsen hos de store stjerner i musikland.
Bogen beskriver en masse fra a til b, og det er vi fra andre biografier så vant til, at det hurtigt kan blive kedeligt. Men bogens forfatter gør det på en måde, så man bliver grebet af en jordnær stemning og overvejer, om den spraddebasse af en mand ikke kunne have gjort det lige så godt i komikkens eller teatrets verden.
Bogen vægter meget, rigtig rigtig meget firserne, halvfemserne og til dels de første del af nullerne. Det er tydeligt, at det er her, Phil føler, han har mest at berette. Det gør han også godt. Levende med med masser af humor og fine afrundinger på hver enkelt sætning.
Og på den måde får vi et dejavu til og også insidehistorier om nogle af de allerkendteste i musikkens verden, der har bragt os publikum så meget godt. Og det har så måtte være på bekostning af mange af de udøvende.
Er Phil Collins en af dem??
Læs bogen, skøn som den er, og døm selv.