Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

De politiske håndværkere PDF Udskriv Email

 

Bog, hæftet De politiske håndværkere af Benny Engelbrecht, Flemming Sørensen

Benny Engelbrecht & Flemming Sørensen
De politiske håndværkere
211 sider
Pressto

 

Det er ærligheden og ægtheden, der får denne bog til at skille sig ud. Mike Legarth f.eks. fortæller, at det er begrænset, hvad han har udrettet efter otte år på Christiansborg. Hvor det er meget sværere at få ting til at flytte sig i samme fart, som da han var borgmester i Vamdrup. Det kan man jo nok som læser ikke undre sig over, men man kan mærke frustrationen hos en Christiansborg-politiker, og det er vigtigt. 
Fra dagspressen og andre steder på sidelinjen får vi meget ofte det indtryk, at politik er et stort teater med rævekager og fordækthed. Det er det jo nok OGSÅ. Men det er sundt at læse en bog direkte fra de implicerede; hvad der driver dem til i timevis at sidde og forhandle og forsøge at flytte nogle ting ud fra ideologier, at snakke, at mødes, at skilles, at mødes igen osv osv.
Vi kommer rigtig langt omkring i historiens mærkesager, og lige pludselig befinder vi os midt i noget, som vi husker fra TV-avisen, en sag hvor to politikere nærmest er kommet op at slås, men i denne bog får vi på sund og redelig vis anskueliggjort, hvilke idéer og ud fra hvilke forudsætninger de forskellige mennesker og politikere mødtes og ud fra deres verdensbillede forsøgte at få tingene igennem.
En anderledes, dygtig lavet og vedkommende skrevet bog.
Såfremt vi uddelte stjerner: Seks ud af seks mulige.