Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Psykoterapi og eksistentiel fænomenologi PDF Udskriv Email

 
 
 
Anders Dræby Sørensen & Kurt Dauer Keller
Psykoterapi og eksistentiel fænomenologi
394 sider
Aalborg Universitetsforlag
 
En flot bog der indkredser begrevet psykoterapi, og hvad det er for en størrelse, og hvordan det bruges, og hvorfor det kan være nødvendigt at anvende formen i en tid, hvor flere og flere lider af stress og fremmedgørelse.
Emnerne er beskrevet uhyre videnskabeligt og meget akademisk og kommer vidt omkring og fremhæver betydningen af evident inspioreret psykoterapeutisk behandling, såfremt behandlere skal have en chance inden for Sygesikringen.
Netop dette har været meget omdiskuteret, fordi der findes brede opfattelser af, hvad det er for en størrelse.
Sådanne betragtninger tager bogen bl.a. op sammen med en masse, masse kildemateriale og en stor bunke af cases, beskrevet fra et objektivt synspunkt.
Bogen har desuden fokus på det enkelte menneskes erfaring af eksistensen perspektiviseret ud fra samtidsrelevans. Den beskriver, hvorledes konkurrencesamfundet prioriterer de økonomiske og tekniske landvindinger frem for humanisme og sociale relationer. Alt i alt fortæller den en hel del om, hvorledes stress, angst og depression er direkte udløbere af den kynisme, fremmedgørelse og rodløshed, der præger verden idag.
Og hvorfor behandling er påkrævet som en direkte følge heraf.