Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Når sjælen kalder PDF Udskriv Email

 

 

 

Gitte Jørgensen
Når sjælen kalder
286 sider
Nyt Nordisk Forlag
 

 

En af den slags bøger der er farlig at få i hænderne. Men farlig på den fede og udfordrende møde. Den går direkte ind gennem alle forsvarene for at ændre på livet. Og på en helt fri og uhæmmet og personlig måde fortæller den, hvordan man kan gøre noget nyt for at få noget nyt til at ske og. hvordan man ved at lytte til sit indre og lade sit inderste fortælle retningen på livet kan blive rigtig god til at lade sjælen kalde og ens kerne vise vejen frem.
Bogen indeholder et hav af gode udsagn og lærerige metoder til at lade det indre tale og ens oprindelige lille barn gøre hævd på det liv, man lever.
Den fortæller rigtig meget om, hvordan man kan lade inspirationen tale, få livskraften til at rulle, og hvordan man kan komme ud af sin daglige trummerum ved at variere sin færden i det små - gå en anden vej hjem, købe modstanderens avis, sæt dig på en ny stol, end du plejer osv. osv.
Den fortæller en masse om, hvordan tryghedsnarkomanien holder os på plads og hindrer os i at blive rigtig lykkelige, fordi vi mangler mod. Kærligt og nøgternt og på en absolut ikke-fordømmende måde fortæller den, hvad vi gør ved os selv, når vi ikke er opmærksomme på det indre lys, der kalder, og hvordan vi kan blive bedre til at lytte ved f.eks. at spørge os selv om, hvordan vi som voksne kan opfylde nogle af de drømme, vi havde som børn.
Hvad gør man, når man ikke har tid til sig selv med fuldtidsjob og familieliv?
Hvad skal man stille op, når man er kørt fast og er arbejdsløs og langtidsledig efter sin uddannelse og har mistet retningen.
Hvad skal man gøre, hvis jobbet bare er for surt.
Hvis man er havnet på en forkert hylde.
Hvordan starter man sin nye historie.
Hvordan bliver man venlig og imødekommende.
Hvordan får man bedre selvværd.
Hvordan skaber man rigtig god kontakt til sin intuition.
Hvad nu hvis man ikke rigtigt tror på sig selv.

Væsentlige spørgsmål som mange af os vel egentlig godt kunne tænke os et svar på. De bliver alle besvaret, hvis man lader sjælen kalde. Og hvordan man lærer at lade den gøre det og høre efter, det er der rigtig mange, fine tilgange til i bogen her.
Flot og nødvendigt.