Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Indre fitness PDF Udskriv Email

 

Søs Oppermann Reinhardt
Indre fitness
251 sider
FADLS Forlag

 

Mindst på ét punkt har bogen her i hvert fald ikke ret. Og det er, når forfatteren påstår, at der ikke sker noget, før man har været hele øvelsesprogrammet på 21 dage igennem. Det er ment som en kompliment. For det er en af den slags bøger, der virker omgående.
Fra det øjeblik, man åbner bogen ved man, at noget vigtigt i ens liv er på vej.
Dens ord, dens harmoni, forfatterens kærlighed til mennesker virker healende og lykkeligt.
Skulle vi komme med et godt råd, så skal bogen renses for vendinger som "giv nu ikke op" og du "du tænker måske, at dette ikke kan ske for dig". eller "du tænker måske, at denne øvelse umuligt kan gennemføres hjemme hos dig". Budskaberne i sådanne sætningerne er til at få øje på, men de skaber uro i og begrænsninger i det menneskelige sind, der iøvrigt gennem bogen her kan få en fantastisk oplysende virkning med fokus på lykke, harmoni, glæde og en hjertefølelse så god, at det kan gøre helt ondt.
Bogen er fyldt med optimisme og en bunke øvelser, man kan lave for at få mere indre fitness ind i livet, og som oversat betyder, tror vi nok, at træne sig op til stor ro og indre balance og at blive god til at gå efter nøjagtigt det, man har behov for her i livet, og som gør os til mennesker tæt på os selv.
Læs om den stille morgen. Få det gode råd, som vi alle er klar over, at mener man det alvorligt med ens liv, så kører man fem minutter før afsted om morgenen. Det gør man bare. Ingen diskussion. Så har man mere overskud til at virke venlig i trafikken, hvilket i sig selv er fornøjeligt og et glædesbudskab.
Så er der det med at checke sin jobsituation, at rydde op i skabe og skuffe, smide sine stumme veninder, damebladene, og andet fyldstof ud, at checke sit hjerte, altså hvordan er man i kontakt med det, om man tager beslutninger ud fra hjertet, om HVORDAN man åbner hjertet, om hvordan man åbner for sanserne. 
Bogen lægger op til, at ens livsmål kan man kalde til sig ved at være tålmodig og vente på svar, som det nu kommer til en alternativt til at strikke løsninger sammen under force eller pres. Og at ens livsmål i sidste ende skal tjene menneskeheden. Øvelse går mester, fortæller bogen igen og igen, og gennem daglige øvelser kan man træne, så man hele tiden har sjælen med.
Tonen i bogen er nærmest salvelsesfuld uden at være hellig, sanselig optimistisk uden at være ophøjet, og vi vover den påstand, at gennemgår man de 21 dages træning, så er ens liv ikke helt det samme.