Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Agent Storm PDF Udskriv Email

 

Morten Storm, Paul Cruickshank og Tim Lister
Agent Storm
466 sider
Peoples Press

 

En rigtig flot, spændende og godt sammenskruet thriller fra det virkelige liv om Korsør-drengen, den utilpassede amatørbokser, der kom på Pets og senere CIAS lønningsliste, da han undervejs mistede troen i sit korstog i Al-Quaida.
Fortællingen burde være de fleste bekendt og handler naturligvis om den desillusionerede, lidt fornærmede måske, Morten Storm, der giver den hele armen, da han opdager, at hans tro ikke giver, hvad han forventede. Så forhistorien springer vi over og kan generelt siger, at:
Forfatterne er gode til at stemningsbeskrive i detaljer og god til at fortælle om påklædninger og miljøer, så man nærmest tror, at man står på stedet sammen med hovedrolleindehaverne.
Forfatterne rammer også rigtig godt den almindelige læser nysgerrighed i at afdække, hvordan agenter opstår, hvordan man begår sig i et miljø, der hader de vantro, og hvordan man hverver agenter, når man er Danmarks henholdsvis verdens største efterretningstjenester.
Hvordan man skygger hvem, og hvordan man ryster forfølgere af sig.
Der er sådan noget agent-film over bogen, hvor man får nogle ordentlige rutcheture fra Yemen og Det Muslimske Broderskab i 2001 og til masser af millioner af kroner for at Storm skulle give efterretningstjenesten computer og belastende mails.
En thriller fra det virkelige liv, hvor vi ikke aner, om der er pyntet eller trukket fra hist og her.
Men spændende er bogen.