Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Følg mig PDF Udskriv Email

 

 

 

Kim Kristensen
Følg mig
208 sider
Politikens Forlag

* Jeg har kun oplevet, at det har givet respekt , når f.eks. en topchef stiller sig op og fortæller om sine mindre stærke sider
* Det er på de små ting, man bliver målt.
* Du kan ikke løfte dig selv 100 procent, men kan du løfte 10 medarbejdere 10 procent eller mere, kan det måles på bundlinjen.
* Hvis alle medarbejdere er overbeviste om, at der kommer en fyringsrunde, så er det nok korrekt.
* De antiautoritære er ofte også de mest loyale medarbejdere. Giver du dig tid til at forklare dine synspunkter, vil de altid forsvare dig og dine handlinger.
* Det nytter ikke at have en leder i den skarpen ende, som ikke behersker og kan agere i kaos.
* Hvorfor er vi her egentlig? Hvad er vores etik og mission? Hvad er vores værdier.

Og sådan kunne vi blive med at finde guldkorn, øst ud over siderne til gavn og glæde for den virksomhed, der vil frem i verden, og som såmænd kan gøre brug af de samme spilleregler indenfor hjemmets fire vægge.
Kim Kristensen har flere gange ført danske soldater i krig, og det er ud fra disse erfaringer og hans ledelsesmæssige baggrund i øvrigt, der har gjort det muligt for ham at skrive en bog, der oser langt væk af styrke, overvejelser og analyser.
Et af bogens gennemgående temaer er, at for at virksomheden - eller kampenheden for den sags skyld - skal nå nogen vegne endsige opleve succes, er det vigtigt at ledelsen igen og igen definerer målet for strategien, og at den enkelte medarbejdere helt og holdent forstår meningen med det hele - ned i detaljen.