Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mysterier fra Anden Verdenskrig PDF Udskriv Email

 

 

 

Jeremy Harwood
Mysterier fra Anden Verdenskrig
255 sider
Turbine

 

Synes man, det er fængslende at læse beretninger og bøger om 2. verdenskrig, så vil denne bog være både underholdende, faktuel og gribende. Den beskriver på en let og ligetil måde en ordentlig bunke af de mysterier, vi går og diskuterer den dag i dag: Hvordan var det med ravskattene og ravkammeret, hvad fik tyskerne raget til sig af værdier. Døde Glenn Miller i virkeligheden efter besøg på et bordel. Hvordan foregik Operation Hakkemad, og hvorfor skulle Rudolf Hess være sindssyg, og kan vi få lidt insideviden om Hitler og hans livlæges regeren om sin führer..
En fremragende bog fyldt med illustrationer fra store og små begivenheder fra krigens tid, som er naturligt fængslende og dragende, idet begivenhederne synes næsten hver især at have sat sit præg på historiens gang.
Bøger som disse animerer meget til og spiller en ganske stor del på folks uvidenhed, begejstring for det uvisse og længslen efter at søge efter sandheder, der for visse historier aldrig kommer for dagens lys.
Samtidig er det bøger som disse, der gør, at vi begynder at grave endnu mere efter sandheden og søge en slags forståelse for, hvorfor folk, store som små, i den grad har iscenesat dramaer, bevidst eller ubevidst, der for altid ville forandre verden.
Fra D-dag og de mere ukendte operationer til Hitlers møde med Franco.
Læs i bogen f.eks. den fantastiske beretning om to agenter, der narrede tyskerne til at tro, at de allierede ville gå i land på D-dag et helt andet sted end det egentlige.