Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Guldfuglen I krig med AK81 PDF Udskriv Email

 

 

Marie Louise Toksvig
Guldfuglen i krig med AK81
481 sider
Peoples Press

 

Man skal vist interessere sig levende for enten bandemiljøet eller psykologen bag for at holde af en bog, der side op og side ned beskriver, hvordan man nakker den og den og sidder inde for det og det. Ros skal bogen have for at delagtiggøre læseren i en slet skjult anelse om, at det ofte er opgør med episoder fra barndommen og hævn fra fortiden, der gør, at unge søger mod rygmærker og klubbens hæder.
Bogen er hamrende godt skrevet, og man kan også give ros for, at hovedpersonen, Martin Fryd Petersen, i bogen takker politiet for, ja næsten skamroser dem for deres opførsel overfor ham. Hvad, tænker man, kunne de andet, når han leverer mange af sine brødre på et sølvfad foran dem. Den tak føler sandsynligvis logikken på en rocker godt nok, og den logik skriger jo sådan set på et sæt til himlen.
Men skidt med det. Er man til den genre her, ja så er bogen altså et bekendtskab værd og skruet sammen, så man sluger den så hurtigt, det kan lade sig gøre.
Også fordi den har et budskab. Nemlig at skabe bedre afsoningsforhold for afhoppere fra rockermiljøet, som vælger at samarbejde med politiet.