Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Bad standing PDF Udskriv Email

 

Miki Mistrati & Carsten Norton
Bad standing
211 sider
Politikens Forlag

Det, man lægger mærke til, er sproget. Kontant. Afregning. Hele tiden fremad. Så gjorde vi sådan, og så gjorde vi sådan. En opremsning om den tidligere Bandidons-rocker Mick Sørensens gøren og laden fra hans barndom og til hans storhedstid som præsident i klubben.
Man kan mene om slænget og banditterne, hvad man vil. De er nok også ligeglade. Det, man ikke kan tage fra dem, er, at der sker noget; hele tiden søger de nye veje at gå, at tilvejebringe penge på, at skaffe sig af med penge, før de bliver for hotte.
Millioner f.eks. i Rema-poser. Værsgo. Og så nakker vi lige en fyr, fordi sådan og sådan.
Vi får billeder i snapshots af Micks korte lunter, angstanfald, tilældige raids på forbipasserende, mord begået af Blondie, Outlaws´ betydning og træning i en paramilitaristisk lejr, som man i de kredse også benytter sig at, når det skal til.
Vi vil ikke sige, at det er den bedste bog, vi har læst om miljøet. På den anden side er den dejlig befriet for reflektioner over, hvorfor man gør ditten, og hvorfor man gør datten. I det miljø der handler man altså bare.
Og det bliver altså omsat til handling i en bog, der skal tages i bidder for ikke at blive alt for stakato og opremsende.