Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

I blinde PDF Udskriv Email

 

 

Eva Maria Fredensborg
I blinde
387 sider
Politikens Forlag

En superligaspiller bliver likvideret efter sæsonens sidste kamp, og da det viser sig, at Carl Pedersen har kendt offeret som dreng, lyver han for at kunne deltage i efterforskningen. Allerede her burde den ellers rationelle efterforsker vide, at han er gået for langt, men noget i sagen om drabet på Daniel Kofoed sender Carls moralske kompas ud af kurs.

Sammen med profileringsekspert Robert Strand og sociolog Asta Qvist får Carl til opgave at indkredse gerningsmandens motiv i en sag, der fører teamet dybt ind i det københavnske hash- og bandemiljø. Men for Carl Pedersen bliver opklaringsarbejdet også en ubehagelig påmindelse om, at man aldrig for alvor kan kende et andet menneske, og inden drabsmanden er fundet, må Carl erkende, at han ikke engang kender sig selv.

Her er tale om 3. og sidste bind af serien om Robert, Asta og Carl. En krimi der lever op til standarden for forgængerne og afslutter den lille serie på fin og flot vis med et sprog, der er præget af omgangen med dagligdags sprog og mundrette dialoger, som mange forfattere kan opfange men ikke i stand til at formidle på en let og ubesværet måde.
Det kan Eva Maria Fredensborg, og det er bare noget af det, der gør bogen her yderst tiltalende.
Østerbro Stadions tribuner, Parkens parkeringsplads, Lindgrens Alle, Frederikssundsvej, højhusene på Bellahøj, Irma og Superbest i Hellerup, Hellerup Helsekost, miljø og geografi er ikke til at tage fejl af. Diverse skoler på Østerbro er også nævnt, og nu om dage er det sådan, at jo flere steder, der er at forholde sig til i en bog, jo mere levende synes læseren ofte at kunne følge med. Det er lige ved at være noget for meget i bogen her med alle de stedbetegnelser, men det går, selv om buen er spændt.
Vi får en god læsestund igen i selskab med en dygtig forfatter.