Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Albatros PDF Udskriv Email
 Anmeldes 30. marts
Erik Sandgren
Albatros
264 sider
Skriveforlaget

Man læser bogen i ét hug. Simpelthen fordi man ikke kan lade være. 
Det er noget med, at bogen er djævelsk spændende samtidig med, at der er en meget flot tilgang til et verdensomspændende problem, nemlig børneprostitution.
På bogens bagside beskriver forlaget børneprostitution som Asiens sorteper. Det er at vist at tage en for lille kartoffel i munden. Det er verdens sorteper, og en ofte glemt problemstilling, muligvis fordi prostitutionen er en mægtig undergrundsforretning af sort økonomi, der holder meget store dele af et samfund i gang.
Eftersom tallet på børneprostitutionen er så høj, kan det næppe være isoleret til enkelte samfundslag.
Bogen dykker ned i Manilas enorme uretfærdighed, misbrug af børn og usynlige bagmænd. Og så går den vilde jagt for fyrede og fraskilte Morten Hansen, der synes, at hans liv må kunne findes mere meningsfyldt. Og så bliver han sendt ud i en tilværelse med en handling, der bestemt ikke er for sarte sjæle.
Det er lige, så det vender sig i en. Dygtige beskrivelser af en beskidt branche.
Bogen er udover selve spændingsmomenterne fyldt med meget spændende iagttagelser og personbeskrivelser. Hør bare historien om Kurt og hans dramatiske ægteskab, der i bogen får lytteren til at overveje, om ikke man skulle forblive ungkarl som 42-årig med en lækker funktionærlejlighed - ingen venner, ingen fjender.
Der er rigtig, rigtig, rigtig, RIGTIG mange steder, hvor man tænker, hold da op -, hvor forfatteren dog er god til at lægge op til interne overvejelser og debatter med sig selv i ens eget liv.
På vitale punkter tvinger bogen os - tilsigtet og utilsigtet - til at gøre op med vores tilværelse. Det er sådan noget, der gør en bog berettiget.
Bravo.