Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Kidnappet I Islamisternes Fangehul PDF Udskriv Email

 

 

Jeppe Nybroe
Kidnappet i Islamisternes Fangehul
298 sider
Peoples Press

Jeppe Nybroe er en fremragende fortæller, og hans beskrivelser af landeområder i Libanon og andre steder gør, at man får lyst til at gå direkte ind på Travelmarkets hjemmeside og finde flybilletter og komme af sted - ud at se, ud at opleve, ud at dufte verden uden for Danmark, ud at kigge på eksotiske og spændingsfyldte steder.Der er internationalitet i bogen, så det vil noget, om end dramaet og tragedien for bogens tilblivelse er til at få øje på. 
Vi beskæftiger os her udelukkende med det skriftlige håndværk og det litterære og om, hvorvidt der er noget at hente i bogen, og det er der i allerhøjeste grad. Jeppe har sproget i sin magt, det er fuldendt, og vil man føler sig beriget verdensmæssigt, når man er færdig med bogen.
Ikke alene har vi fået en masse at vide om verdens brændpunkter, politisk og geografisk, som man kan tænke over, man får også et indblik i, hvordan man KAN blive behandlet, hvis man en dag bliver taget til fange og begynder at spekulere lidt over, hvordan man selv ville reagere og får også mellem linjerne tips og staldfiduser til, hvordan man kan planlægge at overleve i en fuldstændig umulig og absurd situation.
Hvad Jeppe Nybroe beskriver i bogen er alt andet lige et kæmpedrama, hvor lyde, ord, bevægelser, fornemmelser, pisk, hætter over hovedet, hån fra kidnapperne og angsten for at miste livet flyder til læserne i meterhøje bølger. Man kan ikke andet end at blive grebet af en så fin sammenskruet bog.