Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Nye paperbacks fra Modtryk PDF Udskriv Email

 

Modtryk i Århus har på det seneste genudsendt en lang række af deres seneste store succeser - denne gang som paperback - en størrelse der er velegnet til at krølle i toget og sætte streger i.

Det drejer sig om

Sønnen af Jo Nesbø

Syndefaldet i Wilslow - af David Lagercrantz

Når solen forsvinder -  af Linnea Kirkegaard

Før døden lukker mine øjne -Bødker og Bruun

Syv satans lange dage af Jonatan Tropper

samt 

Blod vil have Blod - af Linnea Kirkegaard. - - - Alle sammen yderst anbefalelsesværdige romaner i den lette og underholdende ende, der alle som en giver blod på tanden efter mere. Og hvor man som læser bliver inddraget i et spin af historier, handling og menneskeskæbner, man som fan af såvel krimigenren som flair for den lettere menneskekundskab og psykologiske interesse  bør stifte bekenedtskab med, hvis man skal holde sig up-to-date her i slutningen af vintersæsonen og kan sige, at den har man altså læst. 

De førstnævnte er krimier, den sidste Syv Satans Lange Dage er en vidunderlig, varm og humoristisk  roman om parforhold og de dramaer, der udspiller sig mellem mennesker, som gør, hvad de mener, man bør gøre, fordi man hører sammen, men som tilsyneladende under det hele har vidt forskellige dagsordener. En perle af en parforholdsroman. Man klukler, har det skønt, behøver ikke fordybe sig særlig meget i analyser og overvejelser om, hvorvidt det hele er lidt overdrevent. Billederne i bogen er blot eksponeret på en måde, så vi forstår vor egen situation og kan referere til vor egen krøllede livsførelse.