Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Himlen over Everest PDF Udskriv Email

 

David Lagercrantz 
Himlen over Everest
334 sider
Modtryk

 

En fantastisk beretning om menneskesindets reaktioner, når det bliver presset, om at man tror, man er uovervindelig, og når så katastrofen rammer, og farerne lurer, så brydes man med de mørke kræfter i hver af sindets afkroge.
Den er aktuel igen efter, at den med en række andre genudgivelser er udkommet i paperbackudgaven. Dramaet udspiller sig i år 2000 og følger forberedelserne til opstigningen af Mount Everest, hvor en gruppe personer bogstavelig talt ser ud til absolut at skulle klatre sig ind i de udfordringer, det bliver, at komme op på toppen af det sagnomspundne bjerg efter   det trofæ, der skal blive lykke og glæde.
Om det lykkes at nå derop, det er egentlig underordnet. Bogen hudfletter de følelser og trængsler, ekspeditionen mod toppen havner midt i efter en katastrofal fejlvurdering, hvorefter hele gruppen bliver fanget i et inferno af uvejr.  En dejlig bog om menneskets kamp med og mod naturens kræfter og med en tragikomisk beskrivelse af alt det affald, der ligger og flyder efter menneskers trang til at opnå en styrke og hæder, der muligvis ikke engang tilkommer dem.