Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Øst for Suez PDF Udskriv Email

 

 

Kristen Bjørnkjær
Øst for Suez
339 sider
Peoples Press

En spændende rejse gennem liv, over sø og over land. Forfatteren er af Mærsk inviteret på rejse på et af verdens største skibe, Edith Mærsk. På togtet øser forfatteren af sine erindringer og kommer i personlig kontakt med togter og relationer, han har været i kontakt med tidligere i livet. En bog der i lige så høj grad er præget af en forfatters samtidsoplevelser rundt om på kloden som den ophobning af materiale, han har haft i sin krop siden ungdommens vår. Og som nu bliver til gavn og glæde for en læser, der fascineres af globalt skumsprøjt og vingesus i lige så høj grad som forbigangne menneskelige episoder og storpolitiske knasterier.
En dejlig bog der deler sin fortællerglæde i lige dele maskinrum på det kæmpemæssige Edith Mærsk, forholdene i vore forældres tid omkring forlovelse og giftemål, historien om hvordan forfatteren fik fotograferet Bill Gates sko, beskrivelser på Island og Nordatlanten, auraen omkring Mærsk selv, guldgravere i Alaska, samarbejdet med Kina og mange, mange andre tangenter kommer vi ud af.
En flot sammenskruet rejse- og erindringsbog der minder os andre om, at når vi først tager hul på et nyt kapitel i vores liv og vover os ud steder, vi aldrig har været, så bliver minderne dobbelt så gode.