Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

De bevarer Danmark PDF Udskriv Email


Suste Bonnén
De bevarer Danmark - kærlighed til fredede huse
432 sider
Frydenlund

En uovertruffen kunstnerisk, meget rund og harmonisk bog om steder i Danmark, der dels er historiske men også værd at se, besøge og bevare.
Her er kælet for opsætning, billeder og tekst, og hvor er det skønt at besøge steder, man aldrig har været før, og nærmest føle sig hjemme med det samme.
Der er omkring 9.000 fredede bygninger i Danmark. Bogen her fremviser 46 af dem. På en meget smuk, etisk og næsten æterisk facon fører forfatteren os ud i mange rum af såvel fysiske bygninger men også i sind og sindsstemninger -; dem som man indtager når man bevæger sig rundt i diverse meget forskellige lokaliteter.
Vi kommer fra Klitgården i Skagen, over Hindsgavl og Herlufsholm, til Christiansø og Frederiksberg.
Bogen er en skatkiste af minder og ånd fra forskellige steder i Danmark, som mange af os har et forhold til, fordi vi har besøgt dem eller hørt om dem. 
Stevns Kliny, Vega i København, Terracotta-fabrikken i Rønne og mange, mange andre steder giver os en sublim nydelse, idet vi har en forfatter og fotograf med, der i den grad forstår at give læseren en oplevelse udi kunsten bare at se på bygninger og mærke historiens vingesus.
Smuk, elegant og nyskabende opsætning.