Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mød din angst PDF Udskriv Email

 

Mød din angst
- og lev dit liv værdifuldt
256 sider
Skriveforlaget

Det virker en smule søgt, når to af bogens fødselshjælpere på bogens flap roser bogen i høje toner; en bog de selv har haft, sådan ser man i takkeordet, en stor andel i.
Og det havde slet ikke været nødvendigt.
For bogen er uhyggeligt præcis, velskrevet og en gave til alle, der enten har det svært, eller mærker, at de har brug for en daglig stimulation i form af meditation eller øvelser.
Følger man nogle af bogens øvelser i bare tre uger, så får man det ubetinget bedre med sig selv, bliver mere rar, rummelig, grænsesættende og ligevægtig - afhængig af, hvor i livet man er i forvejen.
Anmelderen her, der har arbejdet med andre professionelt i 14 år, har prøvet øvelserne, læst historierne, casene og kan se, hvor vidende, nænsomt og empatisk forfatteren behandler sit stof.
Hun har virkelig greb om emnet og møder folk og læseren i øjenhøjde og nøjagtigt, hvor de er.
Der er masser af overskud, varme, kærlighed og empati i og mellem bogens linjer. Den hænger komplet sammen og kommer ikke altid med svarene på ens udfordringer -, ofte lægger den op til, at man selv skal skrive løsningerne ned og arbejdere videre ud fra dem.
Åndedræt, grounding og visualisering fylder rigtig meget i bogen; det er godt, fordi man får indblik i, at mere end at følge rytmerne i ens egen puls og hjerte behøver man sådan set ikke for at holde sin angst i ave. 
Flot arbejde.