Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Michael Poulsen PDF Udskriv Email

Jens Jan Rasmussen
Michael Poulsen
200 sider
Turbine
 
Et brag af et værk om mesteren i Volbeat. Man bliver grebet med det samme af stemning, historie og billeder i et væk. Historien om, hvordan Michael Poulsen, Danmarks Metalgangster himself, blev grebet af Elvis, Elvis, Elvis og på den måde søgte op gennem årene ledsaget af rock´n´roll for fuld skrue.
Vi får hele historien med om Djævlebarnet, der som 15-årig fik Satans Bibel i julegave af forældrene, til hvordan Volbeat nærmest ærbødigt åbnede en Metallica-koncert i Århus, og til de for alvor slog betydning og position fast i rampelyset.
Alt sammen skrevet med en nerve, så man nærmest mærker metaltrådene fra guitaren vibrere hen over hovedet på en.
Det er simpelthen bare for vildt med sidestore billeder af guitaristen for fuld udblæsning bærende en guitar med et kæmpebillede af Johnny Cash, en af de store der sammen med bl.a. Elvis og Jerry Lee Lewis kørte ud af sporet fra Sun-studierne i Memphis.
Vi er med på første række, når forfatteren i ord og billeder lukker op for historiens musikalske godtepose og indfanger stemningen ved de store stadionkoncerter. Researchen må siges at være i orden, eftersom at fotografen har overværet 35 koncerter fulgt fra parkeringspladsen, i omklædningsrummet,, på scenen og fra fotografen.
Og resultatet: Det er bare unikt.