Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Spor af længsel PDF Udskriv Email

 

 

 

Pouline Middleton
Spor af Længsel
426 sider
Fiction Works

Det er i virkeligheden så enkelt, men det er så svært. At gå efter det, man længsel efter, bryde mønstret og vanen og følge hjertet og det, der er god energi i.
For hvad nu hvis valget er forkert.
Det er det jo aldrig, hvis man griber ud efter det, der trækker, og det er det, forfatteren med stor kløgt og stram, sproglig præcision formidler.
Bogen lægger ud med at beskrive Ellens forhold til Jens, der mildest tal er noget blandet. Jens synes alt er godt og vil giftes, mens Ellen tøver og er meget luren ved han frieri. Det er jo en konflikt, der vil noget. Og med med stor, menneskelig indsigt kommer vi bogen igennem rundt om dilemmaerne ved valg og også prisen for ikke at vælge og de konsekvenser, det har, hvis man siger nej på de forkerte steder. Og har med de forkerte mennesker at gøre, dvs. de passer ikke ind lige nu og her.
Lokationerne er såvel Vesterbrogade som Firenze og Budapest, Paris og Wien,  så er kontrasterne også trukket op.
Pouline skriver rigtig, rigtig godt hele vejen igennem, og man får lyst til at sluge bogen i ét hug - der er små dramaer, som danner handlingen og konstant dukker op. Og giver stof til eftertanke mod de små hverdagsdramaer i ens eget liv.
Opbygningen af sætningerne er enkel og ligetil, man taber på intet tidspunkt tråden, og sproget er renset for beskrivelser af personernes udseende; det er underordnet i handlingen, der skrider fremad; det er tydeligt, at det er DEN, der er det væsentlige og at forfatteren har nået på hjerte. Flot arbejde. Ren læsefryd.