Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Mit Livs Kamp PDF Udskriv Email

 

Mike Tyson
Mit livs kamp
573 sider
Turbulenz

 

Bogen er en sværvægter som hovedpersonen selv. En drønert af en kioskbasker, der giver sig fuldt ud og slår enhver læser omkuld, om man har mindste interesse for boksning på verdensplan og de millioner, den virak, glamour og den (selv)iscenesættelse,, der er en del af det store show.
Kan man ikke acceptere, at verden vil underholdes, at der er nogle, der er bedre til noget end andre, at pengene flyder, når først man har fat i dem, og at boksning handler om at sønderlamme og gennemtæve et andet menneske, ja så skal man holde sig væk.
Men for folk, der beundrer sportsgrenen for rå menneskelig styrke, for at man tager det som en mand, når man falder dybt efter at have fløjet højt, og at det allermeste handler om profit og udnyttelse, og man elsker det, ja så er der næppe en bog udgivet i mange år, der kan beskrive det så godt som Mit Livs Kamp.
Slagene ruller, nederlagene smælder og opturene går hånd i hånd med den enorme flid og det ekstreme engagement, der ligger i at dyrke boksning på topplan - og at kunne håndtere det eller ikke håndtere det.
Mike Tyson kunne ikke, er der nogen, som mener. Nuvel, han har velsagtens være den i branchen, der har givet os underholdning på størrelse med Muhammed Alis i hans velmagtsdage. Virkemidlerne har utilsigtet været nogle andre. Masser af sprut, piger og skandaler.
Vi kommer bag om skandalerne og hører mange af pressens historier i Mikes egen fortolkning. Man kan vælge at lægge lidt salt og peber til eller trække lidt fra, man kan også vælge at tro på hvert ord, der bliver skrevet, og som han møjsommeligt har gransket sin hjerne for at kunne levere til sin, bevares, ghostwriter.
Det er underholdning på meget højt niveau, hvor vi nærmest kommer til at stå skulder ved skulder med Mike gennem alle kampene, som dokumenteret står list bag i bogen med dato, tid og sted.
Sproget er i top, fortælleglæden stor, og billedsiden er formidabel.
Mike Tyson er stor nok til at kunne med bringe det billede, hvor kampleder Eddie Cotton i kampen mod Lennox Lewis tæller ham ud i ottende omgang.
Vil du vide noget om bokseverdenen, vil du have superunderholdning og en stjerne, der giver sig helt og fuldt som i kampene, så skal du læse denne bog.