Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Forbudt kærlighed PDF Udskriv Email

 

At Mi
Forbudt kærlighed
330 sider
Politikens forlag

Hvad skal man gøre, hvis man bliver forelsket mod alle odds og mod al sund fornuft og uanset, hvad omgivelserne siger og mener.
Det er det skisma, denne roman handler om.
Scenen er bygget op i en dramatisk periode i Kinas historie, hvor det var formand Maos ideer, der herskede, og hvor et fejltrin i forhold til systemet kunne være fatale.
Jingqiu, en datter af en far, der på grund af unåde er sendt i arbejdslejr og en mor, der er stemplet kapitalist, bliver sendt ud til en kinesisk landsby på landet, hvor hun skal indsamle viden til en kommende historiebog for skoleelever.
Hun gør sig umage for at falde til og udfylde sin rolle, pånær altså lige det faktum, at hun forelsker sig i en ung mand, der er søn af af de mest magtfulde generaler i Kina.
Sikken et tema.
Historien er rask fortalt. Spændende, med et godt indblik i datidens Kina, hvordan man kunne finde glæde i at tjene revolutionen, og læseren samtidig kan finde genkendelighed i at finde glæde og begejstring og forelskelse og besættelse i det skjulte - som en tyv om natten.
Hvad har man gjort? Andet end at forelskelse. Hvad er vigtigst? Omgivelsernes syn og pres eller ens eget følelsesliv, og kan man overhovedet stille det sådan op?
En glimrende udgivelse om naivitet og realisme der skal stå på mål for følelseslivet - eller er det omvendt?