Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Skæbne PDF Udskriv Email

 

Christina Bonde
Skæbne
312 sider
Mellemgaard

Christina Bonde har en enestående evne til at formidle det nærværende og dagligdags stof og eksistentielle oplevelser på en måde, der ræsonnerer dybe ekko fra det hinsides og længselsfyldt sødme mod det, vi aldrig fik prøvet. Forfatteren håndterer på en helt usædvanlig måde at dykke ned i menneskets sind og følelser og på papiret lige foran os få bearbejdet den ursmerte, vi alle bærer rundt på, og som de færreste af os ved, hvordan vi skal håndtere, hvorfor den altid springer ud i lys lue på meget ubekvemme tidspunkter..
Må vi citere fra denne enestående bog:
Når tiden med choktilstand er ovre og har ført til en dybere erkendelse, hvor sjælen giver efter for den nødvendige smerte, er tiden inde til at bearbejde tabet. Handle på nye måder og vigtigst af alt - lære at leve med tabet.
Så kan man ellers begynde at spekulere over, hvor ofte vi har haft små bitte tab i årenes løb, hvor meget de påvirker os, hvor lidt vi fik dem bearbejdet, og hvorledes de har indflydelse på vort fremtidige liv.

Bogen her er 2. del i trilogien om Victoria og kærligheden og sorgen, der er ved at sprænge hendes hjerte i stumper og stykker, da hun med et befinder sig i et virvar af ondsksab, begær, magt og destruktion.
Christina Bonde får os gennem helt naturlige beskrivelser af overnaturlighed(!), horror og vampyrisme at få os til at forstå, at kærlighed kan være lig med smerte, og at man skal vogte sig for at give sig hen til det forkerte og i hvert fald være klar til at tage konsekvensen af det levede liv og den smerte, det KAN medføre at lade sig forføre af livets goder og tilsyneladende glæder. Og at man nogle gange bare MÅ gå de veje, der er så smertefyldte.
Som i Besat er sproget unikt grænsende til det sublime. Vinden puster en i nakkehårene, mens man læser. Igen en bog fyldt med metaforer, fortættede dialoger der går rent ind, fakkelskær, månenætter, nattergale i Godsets jernlåger og mange andre spændende, sproglige påfund.
Skrivetalentet er oplagt. Skrivemissionen ligeledes. Man bliver mæt og salig ved at læse bogen.

Her kan du læse om Besat http://www.bogsyn.dk/index.php/litteratur/1009-nattens-sanger.html. Og du kan se en trailer om hele trilogien på https://www.youtube.com/watch?v=1Bmn9PHnheI