Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Maersk Line PDF Udskriv Email

 

 

Chris Jephson og Henning Morgen
Maersk Line
544 sider
Gyldendal

Det er altid rigtigt spændende at få hele historien med om en virksomhed, der begyndte med visioner og nødvendigheder - som det hedder i bogen "beslutningen tog sig selv" - og så til det menneskabte fænomen, der har skabt Danmarks største virksomhede og er arbejdsplads for abnormt ,mange mennesker verden over.
Hvad begynder sådan noget med, hvordan understøttes det, hvordan kan det udbygges.
Man skal stå rigtig tidligt op for at følge med i bogen her, der må betegnes som lektier for insidere og vordende medarbejdere på administrations niveau. Forfatterne er to garvede herrer med absolut kendskab til historie og ofrretningsgang i Maersk, og er der nogen, der kan fortælle historien, må det være dem. Vi får en mængde viden serveret om handel, shipping, strategier og historie, hvor trådene spindes fra den spæde start og til sidste år, og hvor forfatterne også kommer ind på den sjove finesse, at boligboblen bristede med baggrund i George Bushes videreførelse af Clinton-administrationens initiativer om, at folk i højere rad skulle have muligheder for at eje deres egen bolig.
Grafer, illustrationer og tabeller gør bogen til en pragtbog for liebhavere, som vil glæde sig over de imponerende tal i verdenshandlen, som er undergået blot på de seneste tyve år, hvor Marsk Line nu opererer i 150 lande, og hvor de globale strømme af råmaterialer, halvfabrikata og færdigvarer i dag er mere end em gange så store som i 1990.
En flot bog i sin genre.