Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Nattens sanger PDF Udskriv Email

 

 

Christina Bonde
Besat
316 sider
Mellemgaard

"Jeg har meget tilfælles med nattens sanger. Ligesom jeg har den en hemmelighedsfuld adfærd. Den lever en diskret adfærd og er mest aktiv efter mørkets frembrud".
Bogen er fyldt med smukt sprog og spændende metaforer. Sprogligt har 1. del af vampyrserien om Natttens Sanger fat i noget universelt og urkraftigt.
Vi fokuserer her ikke så meget på handlingen, idet essensen af bogen må være, at iscenesættelsen af vampyrtanker og varulvsnærvær bringer læseren i dyb kontakt med det hinsides, det der har besat en og opgøret med fortiden.
Det er sådan, bogen skal læses, og så skal den elskes for sin stil, sit fantastiske dansk og så den munterhed, hvormed man kan betragte sine egne lederlag i livet som et produkt af fortiden, som man i og for sig intet har at gøre med.
Den 23-årige Victoria kæmper til stadighed mod de følelser, der afholder hende fra at leve livet. Hendes tilværelse er præget af eftervirkningerne af et overfald, hvilket frarøver hende mulighederne for at tro på kærligheden -, indtil hun møder Lucas.
Dette møde bliver skæbnesvangert, og det er det skelet, handlingen er bygget op omkring.
Nu begynderne vampyrer og dæmoner for alvor at flagre rundt på siderne.
Nok om det -, bogen skal som nævnt læses med metaforiske øjne og en god portion selvanerkendelse. For hvem af os kender ikke til det fænomen, at kærligheden og forelskelsen raser rundt i os som en besættelsens magt, som kan flå os i tusind stykker og få vampyrnattens uhyggelige øjne til at vende fuldstændigt op og ned på en tilværelse, der var både besværlig men også temmelig forudsigelig.
En spændende bog, en spændende måde at gribe velkendte temaer som lykke, længsel og kærlighed an på.
2. bind i serien udkommer i næste måned.