Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Ledelse på jydsk af Trine Wiese

Trine Wiese
Ledelse på jydsk
176 sider
Muusmanns forlag

En begavet bog der kort og klart fortæller hvad et godt tilbud er - altså hvordan ledelse skal fungere lavpraktisk og i hverdagen - væk fra korridorer, spin, smarte tricks og reelt nede på jorden hvor medarbejderne findes. Og i øjenhøjde med den øvrige ledelse der så kræves til regnskab for dens handlinger nu og her.
Det er befriende at læse, at ledelse kan foregå via nu-og-her-dialog.
Du skal godt nok have intelligens, kreativitet og empati.
Men har du krop, er åben overfor øjeblikkeligt at afvæbne dig stress, at gå imod at lyve for dig selv, har du autensitet og ægthed, tør du kort og godt være dig selv og synliggør dine mål for dig selv og virksomheden, så er du godt på vej mod et ægte, jydsk lederskab.
Bogen cykler du igennem, fordi den er spændende, den er skrevet på en ny måde, overskuelig og med plads til dine egne øvelser og tanker.
Trine Wiese kommer bl.a. også ind på den stress-faktor, som lønforskellene f.eks. mellem mand og kvinde giver, og hvad det kan gøre ved os, at så få kvinder er repræsenteret i toppen af virksomhederne.
Og blandt mange andre godbidder:
Lav dine fejl, stå ved dem, lær af dem og anerkend det uundgåelige. Alle laver fejl. Det skal der være plads til i f.eks. en udviklingsproces. Sådanne modige mennesker, der laver fejl, skal belønnes for at tage skridtet. Her er vi inde på belønning for at handle. Spændende tankegang. Vi lærer meget af at suse igennem denne herlige bog. Der er skrevet tilpas konkret og nede på jorden men i et intelligent sprog, der rammer både hjerne og hjerte.
Også lige på falderebet:
"Alt for mange ledere - også dem der forlængst er blevet gråhårede - kan allerbedst lide sig selv".
Det kræver mod og indsigt at erkende, hvis man er en sådan chef. Omvendt tør du det, så har du rigtigt gode chancer for, at din virksomhed får større succes, end den har nu.
Tør du give bogen til din kollega i lederkollegiet? Det bør du!!!